Во тек е изградбата на осумнаесеттата по ред бензинска пумпа на Лукоил Македонија со локација на

влезот на туристичкиот град Охрид.

Во прилог се неколку фотографии од досегашната работа на бензинската пумпа. Оваа бензинска пумпа се очекува да биде завршена до 15-ти јуни.

Набрзо очекувајте фотографии од нејзиното отворање.