English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Сертификати

Сертификати кои се во сопственост на ЛТА Петрол Сервис ДОО

 

Сертификат од OPW Fuel Management Systems за овластен дистрибутер.

OPWLTA

За да го прегледате во поголема резолуција, кликнете на сертификатот.

 

Сертификат од Токхеим на име на Ангел Зафиров за Хидраулика PAS, SM 80-100

Tokheim

За да го прегледате во поголема резолуција, кликнете на сертификатот.

 

Изјава од Токхеим за увоз и инсталација на нивните диспанзери, како и увоз на нивни резервни делови и сервисирање од страна на ЛТА Петрол Сервис ДОО.

Tokheim

За да го прегледате во поголема резолуција, кликнете на сертификатот.