English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Q410

Tokheim Quantium 410

tokheim

Стандардни карактеристики:

 

 • Ориентиран кон патот
 • TQM бројач на клипот со интегриран MP T1 пулсер
 • TQP ротирачки перки или вшмукувачка пумпа
 • WWC T1 дигитрон вклучувајќи ги сите важни протоколи: IFSF, Tokheim, EPS, ZSR, Dunclare, 82D, EIN (JKR), M3000, Logitron, Tatsuno, Autotank, Kienzle, (ER3/S&B), Dresser (X2000), Nuovo Pignone
 • LCD дисплеј со шест цифрена бројка за цена и количина/литри
 • Контролен соленоид вентил подготвен за предетерминација
 • State-of-the-art истакачки места за различни брзини
 • Повлекување на истакачкото место со 4м ефективен дофат на истакачкото место
 • Црни истакачки места за различни брзини
 • Подготвен за плаќање (Payment-ready)
 • Согласно MID / OIML
 • Компатибилен со мешавините на био-горивата како што е специфицирано во постоечките стандарди за безоловно течно гориво (EN228) и дизел (EN590).