English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

Повеќе

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

Повеќе

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

Повеќе

Лукоил

Бензинска Пумпа Лукоил

OPW

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

 

OPW, компанија на Довер е бренд познат ширум светот како стандард во индустријата за квалитет, селективност и иновативност во опремата за нафта. OPW е глобален лидер во комерцијалната продажба и малопродажба, нудејќи се` од истакачки места (пиштоли) за бензинските апарати, плин, дизел, LPG, Хидроген и компресиран природен гас, вентили, опрема за подземни и надземни резервоари за складирање на гориво, опрема за контролирање на излевањето на горивото од резервоарите, флексибилни цевки, опрема за мерење на нивото на гориво во резервоарите и системи за автоматско управување на нивото на гориво во резервоарите.

 

OPW е компанија која е организирана во три различни групи на продукти:

  • OPW компоненти за гориво (OPW-FC)
  • OPW системи за задржување на нивото на гориво (OPW-FCS)
  • OPW системи за менаџирање на гориво (OPW-FMS)

 

OPW е ISO-9000 сертифицирана компанија.