English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

Повеќе

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

Повеќе

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

Повеќе

Лукоил

Бензинска Пумпа Лукоил

Tokheim

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

 

Главната цел на компанијата Токхеим е да обезбеди комплетни решенија поврзани со изградба и сервис на бензински станици. Малопродажба на диспензери за точење на гориво и течен нафтен гас, системи и сервис.

Tokheim Group S.A.S. со седиште во Париз (Франција) е една од водечките компании во светот за производство и сервис на бензински диспензери и опрема за истите. Со својата застапеност во многу земји ширум светот, Токхеим им нуди на корисниците комплетни решенија што се однесува на бензински диспензери, систем на малопродажба, терминали за наплата, медиа уреди, делови за промена или надградба на истите.