English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

Повеќе

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

Повеќе

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

Повеќе

Лукоил

Бензинска Пумпа Лукоил

Tatsuno

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

 

TATSUNO EUROPE е успешна Чешка-Јапонска компанија. TATSUNO произведува електронски диспензери за точење на течни горива и течен нафтен гас, кој како крајни корисници го користат бензинските станици ширум целиот свет. Исто така врши снабдување со горивож, POS системи и системи за надгледување на резервоарите.

Во прилогот подолу следува видео како демонстрација за тоа како работат диспензерите на ТАТСУНО.