English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

Повеќе

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

Повеќе

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

Повеќе

Лукоил

Бензинска Пумпа Лукоил

Тековни активности и новости

Во тек е изградбата на осумнаесеттата по ред бензинска пумпа на Лукоил Македонија со локација на

влезот на туристичкиот град Охрид.

Во прилог се неколку фотографии од досегашната работа на бензинската пумпа. Оваа бензинска пумпа се очекува да биде завршена до 15-ти јуни.

Набрзо очекувајте фотографии од нејзиното отворање.