English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)
Понеделник, Февруари 24, 2020

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е дистрибутер и сервис на OPW.

Повеќе

Timm OIL

ЛТА Петрол Сервис ДОО е членка на групацијата Токхеим.

Повеќе

ТАТСУНО

ЛТА Петрол Сервис ДОО е овластен генерален сервис на диспанзерите Tatsuno Europe.

Повеќе

Лукоил

Бензинска Пумпа Лукоил

Во моментов е во изградба бензинската пумпа Лукоил на излез од градот Куманово, на автопатот кон Скопје.

 

Lukoil

 

 

Оваа бензинска пумпа на Лукоил ќе биде единствената на Балканот, ако не и во Европа која е изградена на две нивоа. На долното ниво, односно автопатот Куманово - Скопје ќе има 3 диспензери за течни нафтени деривати и течен нафтен гас и на горното ниво, односно селскиот пат 1 диспензер за течни нафтени деривати и течен нафтен гас.

Бензинската пумпа се очекува наскоро да биде пуштена во употреба.

Страница 2 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>